A konzuli ügyfélfogadás időpontja: hétfőtől – csütörtökig, délelőtt 8:30 és délután 16:00 óra között van.

Konzuli ügyfélfogadási idő – telefonon (310 473 9344) : péntek 10-12 óra között, egyéb időpontokban kérjük e-mail formájában keressék Főkonzulátusunkat. (consulate.los@mfa.gov.hu)

Főkonzulátusunkon valamennyi ügyintézéshez előzetes időpontfoglalás szükséges. Az időpontfoglalás nélkül érkező ügyfeleket nem áll módunkban fogadni!  

Az időpontfoglalás szabályai:

  • Külön időpontot kell kérni az egymással össze nem függő ügyek intézésére.
  • Kérjük, a foglalást visszaigazoló e-mailt hozza magával!
  • Ha a foglalt időpontban nem tud megjelenni, mielőbb gondoskodjon az időpontja módosításáról vagy törléséről, amit a visszaigazoló emailben lehet megtenni!

IDŐPONTFOGLALÁSHOZ KATTINTSON IDE ----> https://konzinfoidopont.mfa.gov.hu/home 

Az egyes foglalható ügytípusokra vonatkozóan a főkonzulátus honlapja (Konzuli információk menüpont alatti legördülő menü) további részletes tájékoztatást tartalmaz. Kérjük, hogy az ügyintézés gördülékenysége érdekében ezeket a tájékoztatókat a megjelenés előtt szíveskedjen alaposan tanulmányozni, és az ügyintézésre minden szükséges dokumentumot magukkal hozni!

Felhívjuk a figyelmet, hogy jelenleg legfeljebb 180 nappal előre foglalhatók időpontok. Naponta újabb időpontokat nyitunk meg, de mindig csak a soron következő napra. Ha az is betelik, akkor a következő nap reggelén lehet újra próbálkozni a foglalással, de előfordulhat, hogy napközben is szabadulnak fel időpontok, pl. lemondás következtében.

Kérjük, hogy az egyes eljárásokról, ügytípusokról előzetesen tájékozódjanak a honlapunkon és a kérelmekhez rendszeresített adatlapokat előzetesen nyomtassák ki és azokat minden esetben kitöltve szíveskedjenek magukkal hozni! Ennek hiányában a kérelem beadására nem lesz lehetőség és új időpontfoglalásra lesz szükség, ahogy az időpontjukra késve érkező ügyfeleink esetében is.